Πόρτες Ασφαλείας

Πόρτες Ασφαλείας

Η εταιρεία μας διαθέτει μια μεγάλη γκάμα θωρακισμένων πορτών για να καλύψει τις ανάγκες του οικιακού και επαγγελματικού χώρου σας. Η υψηλών προδιαγραφών κατασκευή, η ποιότητα και ανθεκτικότητα των υλικών και η μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων εγγυώνται ένα άρτιο αποτέλεσμα θωράκισης, συνδυάζοντας την ασφάλεια με την αισθητική.

Δείτε στο παρακάτω video πόρτες και παράθυρα αλουμινίου, όπως και την εργασία που γίνεται στα κουφώματα με λεπτομέρεια στην τοποθέτηση. Τελικός στόχος είναι η βελτιστοποίηση της εσωτερικής θερμοκρασίας του χώρου.

Παρέχεται η δυνατότητα κατασκευής θωρακισμένων πορτών σε ειδικές διαστάσεις ή για ειδικές περιβαλλοντικές και καιρικές συνθήκες. Οποιεσδήποτε κι αν είναι οι απαιτήσεις, το εξειδικευμένο προσωπικό θα σας βοηθήσει να «κατασκευάσετε» τη δική σας μοναδική πόρτα, που θα διασφαλίζει την προστασία των ανθρώπων και της περιουσίας σας. Οι αξιόπιστοι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν επίσης να επισκευάσουν τη θωρακισμένη πόρτα σας ή να την αναβαθμίσουν μετατρέποντας την κλειδαριά σε νέου τύπου( defender) για υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας.

  • Κατασκευή και εγκατάσταση θωρακισμένων πορτών
  • Επισκευή θωρακισμένων πορτών
  • Αλλαγή συνδυασμών σε κλειδαριές θωρακισμένων πορτών
  • Τοποθέτηση η/και αλλαγή κλειδαριών θωρακισμένων πορτών
  • Μετατροπή κλειδαριών συμβατών σε ηλεκτρονικές με πληκτρολόγηση κωδικού ή με δακτυλικό αποτύπωμα

Δείτε τις προσφορές μας στις πόρτες ασφαλείας
Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας!