Υπηρεσίες κλειδαρά για επιχειρήσεις

Υπηρεσίες κλειδαρά για επιχειρήσεις
Η εταιρεία μας προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες για όλες τις επιχειρήσεις, μεγάλες ή μικρές.

Παρέχουμε αξιόπιστες λύσεις για μικρές επιχειρήσεις, καταστήματα, μεγάλες εταιρείες, δημόσιες υπηρεσίες, τράπεζες, τεχνικές εταιρείες, ξενοδοχεία. Στόχος μας να είναι ασφαλέστερος ο χώρος εργασίας σας και να λειτουργεί πιο αποτελεσματικά. Υποστηρίζουμε ένα υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και υπευθυνότητας.

Η πολυετής εμπειρία και εξειδίκευση των κλειδαράδων διασφαλίζουν τη μέγιστη ικανοποίηση των εταιρικών πελατών και την προσιτή τιμολόγηση.

Λίστα υπηρεσιών :

  • Τοποθέτηση ή και αλλαγή κλειδαριών όλων των τύπων, απλών και ασφαλείας
  • Τοποθέτηση ή και αντικατάσταση κλειδαριών ντουλαπιών και συρταριών
  • Αυτόματο κλείδωμα εισόδου
  • Ηλεκτρονικές κλειδαριές και συστήματα εισόδου με πληκtρολόγηση κωδικού ή με δακτυλικό αποτύπωμα
  • Μπάρες πανικού.
  • Άνοιγμα, διάθεση και εγκατάσταση όλων των τύπων χρηματοκιβωτίων

Οι μπάρες ασφαλείας  συνήθως μπαίνουν στις εισόδους οικιών και χωρίζονται σε δυο κατηγορίες : μπάρες εσωτερικού κλειδώματος ( κλείδωμα όταν είμαστε μέσα στο σπίτι) και σε μπάρες εξωτερικού-εσωτερικού κλειδώματος ( κλείδωμα είτε εξωτερικό, είτε εσωτερικό).

Μπάρες πανικού και πυρασφαλείας χρησιμοποιούνται από επιχειρήσεις, οργανισμούς, τράπεζες, ξενοδοχεία,νοσοκομεία, χώρους μαζικής εστίασης και διασκέδασης και αποσκοπούν  στη γρήγορη είσοδο/ έξοδο και στον απεγκλωβισμό σε περίπτωση κινδύνου. Αποτελούν απαραίτητο προιόν για το σύγχρονο εξοπλισμό κτιρίων και αναγκαίο για την τήρηση των κανόνων ασφάλειας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε τώρα μαζί μας!